Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 22-05-2020 03:06:56

bjw9k0g7
Nouveau membre
Date d'inscription: 22-05-2020
Messages: 1

Adidas ZX Torsion Bright Cyan/Groen

https://sneakerpeeker.eu/media/image/product/67691/md/adidas-zx-torsion-ee4787_14.jpg


Het silhouet is gemaakt van een Schoenen Adidas Dames mix van materialen, zoals suède, mesh en rubber, en bestaat uit functionele delen die het textuurcontrast benadrukken. Aan de bovenkant van het silhouet begint een geweven 'adidas'-patchlogo, bovenop een verticaal doorgestikte tong die doorloopt tot aan de toebox. Ademende mesh-stoffen worden bij de hiel en zijwanden geplaatst, gevolgd door suède panelen aan de achterkant en de neus. Als laatste opmerking is het gestroomlijnde ripstop Three Stripes-logo aan de zijkanten geplaatst, terwijl een essentiële Torsion-tussenzool de sneakers optimale balans en ondersteuning geeft.


De retro-geïnspireerde Schoenen Adidas 2020 is opgedoken in een geheel nieuwe "Aqua" -kleur, als eerbetoon aan de ZX 8000 OG die onlangs opnieuw werd uitgebracht onder de Consortium-divisie. De "Aqua" colorway bestaat uit felblauw leer - geperforeerd op de neus en op de zijpanelen - evenals paarse en gele TPU-segmenten die de Three Stripe-branding markeren en de externe hielstabilisator. Meer paars wordt gebruikt in de vorm van demping van textiel op de teen, terwijl dezelfde stof in grijs wordt gebruikt om de achterkant te ondersteunen.


Afronding van deze op tennis geïnspireerde sneaker uit de jaren Schoenen Adidas Rood is een bijpassende blauwe mesh-tong met het Torsion-technologiebadge en geborduurde OG adidas-branding, een geel-blauwe sokvoering en een lichtgewicht EVA-zooleenheid die is uitgerust met de bovengenoemde Torsion gereedschap.


Het nostalgische Adidas ZX Torsion Bright Cyan/Groen model is geïnspireerd op het Adidas ZX ‘000-silhouet van eind jaren 80 en begin jaren 90. adidas is een eerbetoon aan het archief met kleurenschema's door twee kleurstellingen aan te bieden die de schoen een ingetogen maar toch tonale look geven. Een bovenwerk gemaakt van mesh en suède met reflecterende en geborduurde details, terwijl een BOOST-tussenzool de schoen ondersteunt in een EVA-rubberen wikkel. De iconische balk van Torsion maakt de buitenzool af.


https://www.packnieuwe.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums