Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-07-2019 09:26:30

6vutf3uq
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-07-2019
Messages: 2

Adidas Stan Smith Wit Blauw Heren

https://assets.adidas.com/images/w_600,f_auto,q_auto/4edaa6d5b65a40d19f20a7fa00ea641f_9366/Stan_Smith_Schoenen_wit_M20325_01_standard.jpg


Terwijl de laatstgenoemden een paar weken geleden een Adidas Schoenen 2019 hommage hebben gezien, is het een tijdje geleden dat de twee zich in thema hebben verenigd, dat wil zeggen, tot nu toe. Hoewel een groot deel van hun basis een plat wit leer heeft, zoals hun meest begeerde edities, hebben de Three Stripes hun accenten met een iriserende afwerking aangebracht. De schelpneep siert de profiellogins evenals de hielkap in het maximalistische staal, en schittert in levendige hints van paars en roze, terwijl de bescheiden tennisschoen het motief spaarzamer gebruikt en alleen de uitbundigheid langs de achterkant overneemt.


De Adidas Schoenen Wit in "Cloud White / Ecru Tint" is gemaakt van zuiver wit leer door het hele model. Aan de achterkant zien we een gedeelte geaccentueerd door een zuiver, doorschijnend detail. Bovendien wordt deze iteratie geleverd met tonale veters en klassieke details.


Deelnemen aan de Superstar dit voorjaar is deze Adidas Schoenen Dames Iridescent, beide zijn opvallende vertolkingen van de silhouetten. Het klassieke model is bedekt met een schoon, wit leren bovenwerk met het iriserende iriserende detail op de hiellippen van het merk. Afwerkingsdetails zijn onder meer de geperforeerde Three Stripes aan de zijkanten, de tonglabels van Stan Smith en het woord 'Stan Smith' geborduurd op de hielen in cursief, gekleurd met metallic zilver.


De eerste schoen in de verpakking is de geliefde Adidas Stan Smith Wit Blauw Heren. Met drie geperforeerde lijnen op de plaats van het klassieke driestrepen-logo van het merk, is het een makkelijke om uit te kiezen op straat. Het komt met een geheel witte bovenkant gemaakt van glad leer, met veters en een bijpassende zool. Het reflecterende materiaal verschijnt alleen op de hiel van de schoen en belichaamt de zinsnede 'zaken aan de voorkant, feest achterin'.


http://www.phlshoe.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums